Header Over ons

Over mij

Diana Polder Mijn naam is Diana Polder. Ik ben moeder van 3 kinderen, partner van Berend én ondernemer. In het verleden was mijn gewenste situatie: een eenvoudige balans tussen werk en privé.  Nu mijn kinderen ouder en zelfstandig zijn, heb ik een nieuwe gewenste situatie, waaronder het schrijven van een boek (verschijning: Zomer 2018). 

..Nu: Organiseer jezelf
De rode draad in mijn leven is overzicht en rust. Door mijn helikopterview en vermogen om mij af te stemmen op mijn klant, ben ik als Life & Work Organizer in staat om snel een situatie te analyseren. Te zien waar bij mijn klant de knelpunten zitten en bij te dragen tot een (praktische) oplossing hiervoor.

Werkverleden

Tijdens mijn opleiding voor diëtist ben ik begonnen met werken in de commerciële dienstverlening. Doordat er gemiddeld 25 projecten naast elkaar liepen, heb ik hier geleerd om effectief en georganiseerd te werken. Zonder e-mail of internet! Daarna heb ik mijn expertise uitgebreid bij de overheid (Rijkswaterstaat) en detailhandel (IKEA). 

Na deze diversiteit in werkervaring, ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer. 

Orde & Zo

Als professional organizer heb ik in alle vormen chaos gezien bij mensen thuis. In 12 jaar heb ik veel klanten begeleid naar hun gewenste situatie: orde en overzicht thuis. Het Chaos & Orde-model heb ik toen ontwikkeld. 

IKEA

In deze zelfde periode heb ik bij IKEA tientallen seminars gegeven over organizen in huis. De toppers? ‘Opgeruimd slaapt lekker’ en ‘Stapeldol van je stapels’.  

Trainer Moeiteloos Werken

Daarnaast heb ik in die 12 jaar, samen met 2 collega’s, voor de zakelijke markt de trainingen Moeiteloos Werken en Moeiteloos E-mailen ontwikkeld en gegeven.

Organiseer jezelf


06 – 161 707 69
diana@organiseerjezelf.nl


Postadres
De Ploeg 2
7232 HE Warnsveld


KvK:  08132684
btw:  NL1339.50.426.B01
bank: NL36 TRIO 0390 1867 40

Chaos & Orde-modelGa naar Chaos & Orde-model