Bos

Zo werkt Organiseer jezelf

Allereerst inventariseren we jouw wensen en definiëren we je gewenste situatie. Het begint met vragen stellen. Vragen over jou, je werk, je privéleven. De vragen die ik stel zijn persoonlijk en doelgericht op een uitkomst. Hierdoor bereik jij je gewenste situatie.

Door mijn natuurlijke verwondering, vraag ik jou het hemd van je lijf om te horen waarin jij jezelf (beter) kan organiseren om je gewenste situatie te halen. Maar wat nog belangrijker is; ik luister naar wat je me niet vertelt, tussen de regels door. Ik stem mij op je af en resoneer. Samen maken we jouw valkuilen zichtbaar. Je komt uit je comfort zone. Samen gaan we op weg naar je gewenste situatie.

Minder doen, meer bereiken! 

Mijn werk is simpel en eenvoudig, maar doeltreffend. Ik voer uit daar waar anderen je van advies voorzien.

If you think you know, but you don't do it, you don't know

Tijdens ons eerste gesprek krijg je het gevoel dat hierdoor bij jou het kwartje gaat vallen. En voor je het weet zijn wij samen op pad.

Omdat ik flexibel ben, is een afspraak zo gemaakt. De locatie maakt niet uit; thuis, op je werkplek of elders. Uit ervaring weet ik dat een traject ongeveer 3-7 sessies duurt. Na het behalen van je gewenste situatie, kan je begeleiding wensen bij een nieuwe gewenste situatie, waardoor het traject langer kan duren.

Mijn agenda is rijk gevuld en qua planning geef ik graag het goede voorbeeld. Het is daarom mogelijk dat het maken van een afspraak wat langer duurt. Je kunt dan zelf de afweging maken of je wilt wachten.

Programma

Aan het begin van een sessie stellen we samen jouw persoonlijke programma vast en zetten de route uit naar je gewenste situatie. Ik beschik over praktische vaardigheden en skills zodat ik er op dat moment kan zijn voor jou.  De inhoud van het programma biedt vele mogelijkheden en afhankelijk van je gewenste situatie zal de route hierop worden aangepast. Elke sessie bevat huiswerk en ik vraag feedback, want nogmaals
If you think you know, but you don't do it, you don’t know.

Onderhoudcontact

Omdat sessies veel resultaten opleveren, stellen veel van mijn klanten de vraag of we periodiek (2 – 4 keer in het jaar) bij elkaar kunnen komen. We zetten hierin opnieuw samen de paaltjes uit op weg naar je nieuwe gewenste situatie!

Wil je dit jaar nog met meer overzicht, rust en energie jouw persoonlijke gewenste situatie bereiken? En dit vooral op een eenvoudige wijze? Neem dan nu contact met mij op, ik luister graag naar je.


Ga naar contact

Organiseer jezelf


06 – 161 707 69
info@organiseerjezelf.nl

Postadres
De Ploeg 2
7232 HE Warnsveld

Contactformulier:

Je voor- en achternaam:

Je e-mailadres:

Je telefoonnummer:

Je bericht / vraag:

loading