Header vervolg

Wat zeggen klanten over mij?

"Als je tijd neemt voor de rush, neem je geen tijd voor de rust.
Neem je tijd voor de rust, is er geen tijd meer voor de rush"

Eveliene Kuipers, arbeids- en organisatiepsycholoog ~ Praktijk voor Arbeid & Gezondheid


“In mijn werk begeleid ik al 15 jaar met plezier en succes mensen, teams en organisaties bij het (her-)vinden van de balans tussen inkomen/omzet en vitaliteit/veerkracht. Zelf probeer ik daar als bevlogen professional ook alert op te zijn en dit te hoeden….dat komt mijn geloofwaardigheid en duurzame inzetbaarheid immers ten goede. Dit betekent dat ik naast een ervaren psycholoog/supervisor ook Diana Polder heb ingeschakeld als Life en Work Organizer.
Als zelfstandig professional, binnen een groeiende en bloeiende praktijk, en als moeder van 2 zonen, biedt en vraagt het leven veel verschillende kwaliteiten van me.
Diana helpt me op een krachtige en subtiel doortastende manier de keuzes die ik maak in werkprocessen aan te scherpen zodat de groei die ik doormaak ook organisatorisch voldoende bedding heeft. Zij kent vele efficiënte kneepjes van bijvoorbeeld planningssystemen en e-mail wat mij wakker en up to date houdt. Heerlijk, hoef ik daar niet ook nog apart voor op een cursus! Daarbij merk ik vaak, nadat ze geweest is, dat ik me altijd weer wat lichter/Lichter voel in werk. Alsof ze me niet alleen van deskundig en praktisch advies voorziet, maar me ook me nog weer meer in m’n kracht zet.
Wel of niet een Life & Work Organizer inzetten…..Draai de vraag maar om, waarom niet? Deze investering betaalt zich zeker 3x terug…!”
Praktijk voor Arbeid & Gezondheid

Susan Lemson, moeder, partner en chirurg ~ Slingeland Ziekenhuis


“Het water stond me aan de lippen door de chaos in mijn hoofd, op mijn bureau, in ons huis en in mijn computer. Met de gestructureerde hulp van Diana hebben mijn man en ik alles (werkkamer, zolder, schuur, etcetera) stapsgewijs opgeruimd en kregen we adviezen hoe het zo te kunnen houden. En passant gaf ze zelfs wat tips om de rimpels in onze relatie, die ze tijdens de werkzaamheden had opgemerkt, glad te strijken.  Op mijn werk structureerde ze mijn mail en documenten zo dat ik alles in een oogwenk terug kan vinden. Dat scheelt veel tijd, irritatie en onrust. Ik kan Diana van harte
aanbevelen.”
Slingeland Ziekenhuis


Karine van den Noort ~ Successupport


“Diana is een plezierige sparringpartner die goed luistert en vervolgens zeer 'raak' kan aanwijzen waar het aan schort. En je daarna ook de handvatten geeft om het probleem op te lossen. Ik heb haar om advies gevraagd toen ik merkte dat ik teveel prioriteiten en verplichtingen had, waardoor mijn productiviteit achteruit ging. Na een gesprek met Diana zit je weer in de helikopter, heb je zelfvertrouwen en focus. Alles wat je nodig hebt om je bedrijf naar een hoger plan te brengen!”

Successupport

*****
Wil je dit jaar nog met meer overzicht, rust en energie je gewenste situatie bereiken? En dit vooral op eenvoudige wijze? Neem dan nu contact met mij op, ik luister graag naar je.

Ga naar contact

Organiseer jezelf


06 – 161 707 69
diana@organiseerjezelf.nl


Postadres
De Ploeg 2
7232 HE Warnsveld


KvK:  08132684
btw:  NL1339.50.426.B01
bank: NL36 TRIO 0390 1867 40

Chaos & Orde-modelGa naar Chaos & Orde-model